Una història de ciència-ficció per a imaginar mons alternatius. Dues xiquetes de diferents planetes troben el llibre de ‘*Persépolis’, de Marjane Satrapi. La seua lectura els generarà preguntes sobre la situació de les dones en la Història. A partir d’ací, ambdues emprendran un viatge per l’espai i el temps que els portarà a trobar-se en un punt comú.

Amb ‘El conte de Persépolis’, La Coja Dansa vol retre homenatge a les escriptores de ciència-ficció que amb les seues obres literàries han qüestionat, des dels marges, l’estatus de les dones i les seues constants pèrdues de drets.

Un muntatge d’extraordinària bellesa, amb un ritme adequat per a les àvides mirades de la infància. Una peça on conflueixen el còmic, la dansa, el videomapping i el cinema amb uns resultats sorprenents.

DISCIPLINA: Dansa

TIPUS: Dansa contemporània, videomapping

FITXA ARTÍSTICA:

Creació i direcció: Tatiana Clavel i Raúl León (UPV).

Interpretació i coreografia: Paula Romero, Inka Romaní i Julia Zac // Irene Maestre y Noelia Sánchez

Direcció de moviment: Santi de la Fuente.

Música: Damián Sánchez

Il·luminació: Diego Sánchez (Los Reyes del Mambo)

Ajudant de direcció: Vir Roihe

Il·lustracions i animacions: Eixa Isa i Raúl León (UPV)

Textos: Maribel Bayona

Producció: Raúl León (UPV)

TIPUS DE PÚBLIC: Infantil i familiar

EDAT RECOMANADA: de 6 a 12 anys

DURACIÓ: 45 minuts

PENSAT PER A: Sales