Podríem ser dues andròmines velles oblidades en una mudança, però la veritat és que que som dos xics (dos homes) que han decidit generar una iconografia aliena a la masculinitat hegemònica sense aconseguir-ho quasi mai. Transitant entre figures abstractes, fantàstiques, sexuals i humanes, tracem un recorregut en el qual canviem de naturalesa constantment, que és l’única cosa que la dansa contemporània pot oferir ja a l’espectador: el potencial de canvi de naturalesa que compartim totes.

Llocjocxoc és un joc en el qual guanya qui més temps s’oblida de si mateix, qui desfà els seus contorns i es confon amb els cartons, qui aconsegueix separar formes, ritmes, cadències i colps de manera que cap missatge tinga la fermesa que té el llenguatge. Escapant de les paraules que ens defineixen a força de mutar, el joc seria perfecte si, en acabar, fórem una altra cosa diferent que al principi. Això és impossible, per això ens agrada.

DISCIPLINA: DANSA

TIPUS: Dansa contemporània, videomapping

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Santi de la Fuente

Coreografia: Diego M. Buceta i Santi de la Fuente.

Intèrprets: Santi de la Fuente i Diego M. Buceta / Iván Colom

Música: Heezen

Textos: Maribel Bayona

Producció: Raquel Vidal

Il·luminació: Hipólito Patón

Espai escènic: Santi de la Fuente i Raúl León (UPV)

Video: Raúl León (UPV)

TIPUS DE PÚBLIC: adults

DURACIÓ: 55 minuts

PENSAT PER A: SALES i CARRER