Xica Inuit viu en un poblat de iglúes on el fred és intens i constant, excepte unes poques setmanes a l’any, quan les flors apareixen entre el gebre. Un dia, després de trencar-se la pedra sagrada del poblat, decideix emprendre un viatge a la recerca d’una solució. En el camí es trobarà amb la Rabosa Blanca, l’Home Que Planta Arbres, i El Transformador de Fem.

‘Desgel’ parla del viatge, de les solucions personals davant el canvi climàtic i la deterioració del nostre ecosistema. Parla de sumar voluntats i de crear costums que respecten l’equilibri del nostre entorn. Parla de l’amistat com l’arma més efectiva, i de com persones ordinàries poden provocar canvis extraordinaris.

DISCIPLINA: DANSA

TIPUS: Dansa contemporània, videomapping

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Tatiana Clavel.

Coreografia: Olga Clavel i Santi de la Fuente.

Intèrprets: Olga Clavel i Santi de la Fuente / Paula Romero i José Lis Casamayor.

Música: Damián Sánchez

Producció: Raquel Vidal

Escenografia: Raúl León (UPV)

Il·luminació: Diego Sánchez (Los Reyes del Mambo)

TIPUS DE PUBLIC: INFANTIL I FAMILAR

EDAT RECOMANADA: + 5 anys

DURACIÓ: 45 minuts

PENSAT PER A: SALES

Distribució nacional: http://a-mas.net