La noció clau de l’individu ha de continuar sen parpellejant. Així ho afirma Edgar Morin i així ens sembla a nosaltres. Que la persona semble ser el centre de l’univers, autònoma i independent, ens ompli de sorpresa, tant com rebaixar la seua importància a la de capítol fugaç en la història d’una espècie i un ecosistema. És per això que, inspirant-nos en “La desaparició de les cuques de llum”, de Didi-Hubermas, decidim canviar de perspectiva, mirar des d’un punt de vista minoritari i apagar les llums dominants que ens enceguen a l’hora de comprendre’ns. Trobem així, entre totes, un territori ple també de sensualitat, de centellejos, de llums minoritàries, de joies amagades. Morin diu que l’individu és una categoria que coixeja, així que qui millor que nosaltres per a demostrar-lo.

DISCIPLINA: Dansa

TIPUS: Dansa contemporània

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció de la companyia: Santi de la Fuente i Tatiana Clavel.
Direcció coreogràfica: Santi de la Fuente.
Direcció escènica: Raúl León (UPV).
Intèrprets: Paula Romero, Elsa Moreno, Marta García, Guillermo Llorens, Iván Colom i Santi de la Fuente.
Textos: Elsa Moreno.
Il·luminació: Diego Sánchez
Producció: Pepín Zurriaga
Música: Heezen.

TIPUS DE PÚBLIC: JOVES I ADULTS

DURACIÓ: 60 minuts

PENSAT PER A: SALES